ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Σαπφούς 10 – Αθήνα, τηλέφωνα 210.3213694, 210.3215246, φαξ 210.3240827, email : pmu@pmu.gr

1ο ΨΗΦΙΣΜΑ:

Εμείς, μουσκοί – τραγουδιστές – καλλιτέχνες, που δεν ανεχόμαστε, τη βαρβαρότητα της ανεργίας, της ανέχειας, της απλήρωτης δουλειάς, την υποχώρηση των απαιτήσεων, θέλουμε να συμβάλλουμε ενεργά στην ανατροπή αυτής της κατάστασης.

1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα

Θα ακουστεί η φωνή των 1.500.000 ανέργων, των 850.000 απλήρωτων, των εκατομμυρίων εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων που δουλεύουν, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Δεν αντιμετωπίζουμε την ανεργία σα φυσικό φαινόμενο, ούτε δίνουμε στην παρέμβασή μας το χαρακτήρα ελεημοσύνης.

Ερχόμαστε να ενώσουμε τη φωνή μας με τους φτωχούς, τους άνεργους,  με τα εκατοντάδες Σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, συλλόγους συνταξιούχων, γυναικών, αγροτών και αυτοαπασχολούμενων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Συμμετέχουμε και καλούμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα γιατί όπως λέει κι ο Μπρεχτ «Τώρα ήρθ’ η ώρα για μάχη και για ζωή».

Απευθύνουμε σε όλους τους συναδέλφους το κάλεσμα για υπογραφή. Όποιος συμφωνεί να μας την αποστείλει στο email του Συλλόγου.

Παρακαλούμε να διακινηθεί και σε άλλους συνάδελφους που εκτιμάτε ότι τους αφορά.
 

2ο ΨΗΦΙΣΜΑ:

Αγαπητοί φίλοι
ο Υπουργός Πολιτισμού δήλωσε πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στο i efimerida ότι εξετάζει «ενδιαφέρον» σχέδιο συνένωσης της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών το οποίο εκπονείται από κάποιους εκτός ΥΠΠΟΑ (??)??) Για το σχέδιο δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ή ενημέρωση οι επικεφαλής των φορέων, ούτε οι μουσικοί των ορχηστρών.
Η Κρατική Ορχήστρα και ο Σύλλογος των μουσικών της εξέφρασαν με επίσημη ανακοίνωση την αντίθεσή τους σε αυτό το καταστροφικό σχέδιο, που αν εφαρμοστεί θα είναι ένα ακόμη βαρύτατο πλήγμα για τον Πολιτισμό
Ακροατές των δυο ορχηστρών ανέβασαν ψήφισμα στο avaaz προκειμένου να μην γίνει αυτή η συγχώνευση
Θα ήταν καλό να μαζευτούν χιλιάδες, εκατομμύρια υπογραφών!!!!
Βοηθείστε μας!!!!
υπογράφοντας εδώ

https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgos_Politismoy_kai_Athlitismoy_kKonstantinos_Tasoylas_Na_mi_syghoneythoyn_i_Kratiki_Orhistra_Athinon_kai_i_Kamerata/?lRXNOeb&pv=0

και προωθώντας το σε φίλους

στο www.koa.gr και στο http://smykoa.blogspot.com θα βρείτε και τις επίσημες ανακοινώσεις των φορέων
Advertisements