Αντέχουμε στον αρνητικό συσχετισμό με τα μαθήματα Ιστορίας. Ζήτω η σύγχρονη Φυσική.

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης

Oι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης εγκαινιάζουν τη λειτουργία ενός νέου τμήματός τους, του Κέντρου Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων – Mathesis. Αντλώντας από τη διεθνή εμπειρία του «κινήματος» των MOOCs (Massive Open Online Courses) το Mathesis φιλοδοξεί να προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα στο ύψος των καθιερωμένων διεθνών προτύπων. Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα στο στούντιο του Mathesis και προσφέρονται μέσω της πλήρως εξελληνισμένης εκδοχής της πλατφόρμας OpenEdX που χρησιμοποιούν για τα διαδικτυακά τους μαθήματα το Harvard και το ΜΙΤ. Όπως και τα διεθνή MOOCs, τα μαθήματα του Mathesis απευθύνονται όχι μόνο σε φοιτητές και επαγγελματίες επιστήμονες αλλά και σε κάθε μορφωμένο πολίτη με επιστημονικά ενδιαφέροντα και πνευματικές ανησυχίες.

Η εγγραφή στα μαθήματα είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους, ενώ μετά το πέρας της επιτυχούς παρακολούθησής τους δίνεται στους διαδικτυακούς φοιτητές σχετική βεβαίωση παρακολούθησης .

Ανεξάρτητα από το χρόνο επίσημης έναρξης ενός μαθήματος, οι εγγραφές είναι ανοικτές από τώρα και είναι προσβάσιμη τουλάχιστον η 1η εβδομάδα όλων των μαθημάτων.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στα μαθήματα επισκεφθείτε τον ιστότοπο mathesis.cup.gr

Advertisements