ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου οι «Ηλεκτρικές Βραδιές»κάνουν το πρώτο τους βήμα στη μουσική σκηνή της πόλης! Το ΚΚΕ (KOB Εξαρχείων – ΚΟΒ Γούβας) διοργανώνει τοeventαυτό στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβριος ΄15 – Ιανουάριος ’16 και δίνει βήμα σε τρία undergroundανερχόμενα συγκροτήματα, τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή του Ghosthouse (Ψυρρή, Λεπενιώτου26) για να δώσουν ένα alternative – heavyrock χρώμα στην βραδιά!
Οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» φιλοδοξούν να αποτελέσουν μία νέα, δυναμική παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, μία καλλιτεχνική πρόταση απευθυνόμενη πρωτίστως, αλλά όχι μόνο, στη νεολαία, ένα μουσικό βήμα για νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν το υλικό τους και για όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με διάφορα μουσικά είδη, από alternativeκαι post-rockμέχρι blues, swingκαι acidjazz!
Η πρώτη τους «βόλτα» στην μουσική σκηνή της Αθήνας, φιλοξενείται στο χώρο του Ghosthouse και έχει alternative, stoner, heavyrock και post-rockστοιχεία. Στηνσκηνήανεβαίνουνοι Sober On Tuxedos, Οι Stop Rewind Playκαι οιVeganMosquitoes, ενώ θα ακολουθήσει dj-set με rock party!
Μέσα στις καθημερινές δυσκολίες αυτές, απαιτείται αλληλεγγύη, οργάνωση στους χώρους δουλειάς, αλλά και παρέμβαση στον χώρο του πολιτισμού, καθώς πρέπει πάντα να «πολεμάμε και να τραγουδάμε!»
Σας περιμένουμε!
Πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Μέρος: Ghosthouse Live Bar, Λεπενιώτου 26, Ψυρρή
Ώρα: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ

Advertisements